Brugte møbler til salg

Indretning med brugte møbler

Kan du godt lide at indrette med brugte møbler? Mangler du et bestemt møbel til stuen, køkkenet eller soveværelset? Eller vil du gerne overraske en genbrugselsker med nogle flotte og brugte møbler? Brugte møbler er et stort hit og har været det længe. Det er der ikke noget at sige til, da du med brugte møbler får en helt anden charme i dit hjem sammenlignet med nye møbler.

Det er heller ikke tilfældige, brugte møbler vi har samlet sammen her på shoppen. For det er møbler fra 1950’erne-1970’erne, som er en periode inden for dansk møbeldesign, hvor der om noget blev produceret æstetisk flotte og ikke mindst holdbare og funktionelle møbler. Når du derfor forkæler dig selv eller en anden med brugte møbler fra vores webshop, kan du være sikker på at gøre det med møbler i en rigtig god og udsøgt kvalitet.

Er du klar til at gå på opdagelse? For vi har samlet det bedste mulige sammen til dig.

Hvorfor købe brugte møbler?

Der findes så mange flotte og funktionelle møbler derude i dag, så hvorfor lige gå efter de brugte af slagsen? Vintage møbler, antikke møbler og generelt bare brugte møbler har en evne til at bidrage med en helt særlig og charmerende stemning. Det er jo netop møbler, der før har levet et liv i andre hjem. Det er møbler, hvor man kan mærke historiens vingesus. Altså er det møbler med en identitet.

Det kan vi godt lide her hos Real Retro, hvor vi har specialiseret os i at opkøbe og restaurere brugte møbler. Vi bringer dem tilbage i live igen for at sende dem videre ud i nye og skønne hjem, hvor de på ny kan få lov til at bidrage til en hyggelig hverdag og atmosfære.

Men det giver også god mening at købe brugte møbler, hvis du gerne vil leve mere bæredygtigt og miljøvenligt. Ved at købe brugte møbler undgår du at bidrage til ”køb og smid ud”-kulturen. Dermed tager du et aktivt valg om at støtte op om grønne tanker og en grønnere hverdag.

Der er derfor mange og gode grunde til at købe brugte møbler. Der behøver heller ikke være en særlig grund bag, da det også bare kan være fordi, du elsker møbler fra en særlig tidsalder og gerne vil bygge din indretning op omkring det.

Vi har alt i antikke og brugte møbler

Er du på udkig efter nogle specifikke vintage møbler? Mangler du et nyt spisebord? Eller en lækker skænk? Hvad med en sofa? Det og meget mere kan du finde på vores virtuelle hylder. Vi restaurerer nemlig stort set alt, hvad vi kan komme i nærheden af, når det kommer til brugte møbler.

Du kan derfor finde og få:

  • Chatoller
  • Retro kommoder
  • Teaktræ hjørneskabe
  • Teak skænke
  • Palisander spiseborde
  • Teak stole
  • Skriveborde
  • Lænestole

Om du blot mangler et enkelt brugt møbel, eller er på udkig efter brugte møbler, som du kan indrette en hel bolig med, finder du det her hos os. Vi kan ikke garantere et specifikt udvalg, da vi udelukkende har møbler, som vi løbende får ind fra vores værksted. Møblernes design og udseende kan derfor variere meget. Men det er netop, hvad der gør det spændende at aflægge os et besøg – for det er aldrig til at vide, hvad vi har på hylderne.

Klik dig gerne omkring i vores kategorier og se, om ikke der er et eller flere møbler, der kunne falde i din interesse.

Brugte møbler i god kvalitet til en god pris

God kvalitet er noget, vi tør stå inde for. Vi restaurerer nemlig med udgangspunkt i at give møbler nyt liv igen og at få dem tilbage til det flotte udseende, de blev lavet med. Der kan selvfølgelig være skader eller brugstegn, der kan være svære helt at skjule – men det er ikke noget, der går udover funktionaliteten, eller som bliver lagt mærke til, når du bruger det. Skulle der være nogle brugstegn, gør vi opmærksom på det i beskrivelsen af det enkelte møbel.

Vi bestræber os samtidig på at give møblerne videre til et nyt hjem til en god pris. Er du derfor klar på at give den fuld gas med indretningen og indkøbet af nye, brugte møbler, skal du være end velkommen.

For det er ikke kun møblerne i sig selv, der er til gode priser. Det er fragten også, som du kan få for kun 399 kroner!

Brugte møbler med en flot patina

Det unikke ved at købe vintage møbler og antikke møbler er, at de har fået lov til at suge årtiers patina til sig. Det er patina, der bidrager med endnu mere charme til møblet og får det til at fremstå endnu smukkere, end da det blev lavet. Det vil typisk kunne ses i farven på træet, der er blevet mørkere eller mere rødlig med årene – afhængig af træsort –på grund af sollys og fugt.

Det kan noget helt andet end nye møbler og giver også en særlig varme og atmosfære, når det bliver budt indenfor i et hjem. Om du forelsker dig i et spisebord, en kommode eller et hjørneskab her på siden, får du charmerende patina med i prisen.

Hvilke møbler skal med dig hjem?

Hans Wegner, Børge Mogensen eller Finn Juhl kan være møbeldesignere, du kan være heldig at finde blandt udvalget af vintage møbler. Men det ikke kun møbler fra de store danske designere, som vi er på udkig efter. Det er generelt møbler fra tidsperioden 1950-1970, da der dengang var et helt unikt og meget tiltalende formsprog, ligesom der måtte bruges træsorter, som i dag er underlagt strenge restriktioner for fældning.

Spørgsmålet er så bare, hvilket møblet der skal med dig hjem i stuen, køkkenet, entreen eller måske soveværelset? Vi håber, du finder et, der passer perfekt ind.

Husk også, at du altid er velkommen til at kontakte os for spørgsmål omkring de enkelte møbler, om vedligehold eller lignende. Vi er altid klar til at hjælpe, så du kan være tryg ved dit kommende møbelkøb.