Om os

Hjem » Om os

Om Real Retro

Virksomheden blev grundlagt i 2015 af Christian Hamerslag og daværende forretningspartner. De startede i den gamle smedje i Linde by udenfor Randers. Behovet for mere plads og en bedre beliggende adresse blev dog hurtigt en realitet, så allerede i slutningen af 2016 flyttede Real Retro ind i de nuværende lokaler på Randers kaserne. Efter få år fandt de dog frem til, at virksomheden pr. 1. december 2017 skulle videreføres af Christian Hamerslag alene.

Siden 2017 har Christian selv drevet Real Retro til, hvad det er i dag. Der er sket rigtig meget. Forretningslokalet i stueetagen har ændret sig en hel del igennem tiden. Den dag i dag er det primært istandsatte retro/design møbler og lamper, som – med få undtagelser – fylder forretningen i stueetagen. Butikken kan som noget nyt også tilbyde ægte loppemarkedsstemning på 1. salen. Her er et væld af ting og sager til yderst fordelagtige priser!

Real Retro er drevet af en mands store kærlighed til genbrug. Det er for Christian en sand glæde at se gamle skatte gå fra det, som de fleste nok ville betegne som udsmidningsværdige emner, til fornemme brugsgenstande med et nyt værdigt liv. I virksomhedens værksted bliver der også skabt fusions-genbrug af bedste skuffe… Det kan f.eks. være et understel fra et udtjent arbejdsbord, som bliver sat sammen med gamle originale gulvbrædder fra en funkis villa. Man ved aldrig….

Hvor finder du os? – Adressen er Dannevirkevej 5, 8930 Randers NØ (den nordlige del af Randers by), cirka 5 minutter fra Afkørsel 39 på E45 (Randers nord).

På denne adresse ligger den historisk interessante Randers kaserne, hvor bl.a. Real Retro har til huse i en af de tidligere dragonregimenters stalde. Bygningerne emmer af historie og passer perfekt til en moderne genbrugsforretning!

Real Retro har specialiseret sig i møbler fra 50’er, 60’er og 70’erne. Primært møbler fremstillet i træ, såsom teaktræ, palisandertræ og egetræ. Stilen er især med hang til det minimalistiske. Du kan dog også finde effekter/møbler, der hælder mere til den rustikke indretning, såsom ren industriel eller skandinavisk landstil.

Ejerskab: Christian Hamerslag

Transport: Mercedes Sprinter 316 CDI

Christian Hamerslag - Realretro.dk

Vores team

Mød vores team, Real Retro er så meget mere end bare Christian Hamerslag. Vi har samlet et godt team som alle er dygtige indenfor deres områder.

Scroll To Top
Close
Close
Butik
0 Ønskeliste
0 Kurv
Close

MIn kurv

KØBENKURVEN ER TOM!

FORTSÆTTE MED AT HANDLE