Palisander kommode

Hjem » Kommoder » Palisander kommode
Palisander kommode

Viser alle 2 resultater

Vis:

Kommode i palisander med 4 velkørende skuffer

Højdepunkter:

Design: Dansk fabrikant
Stand: Minimale brugsspor
Træsort: Palisander
Antal: 1 stk
Mål: H 70 B 81 D 44 cm

Kommode med 4 skuffer i god mellem størrelse i palisander

Højdepunkter:

Design: Dansk fabrikant
Stand: Mindre brugsspor
Træsort: Palisander
Antal: 1 stk
Mål: H 79 B 86 D 42 cm

Palisander kommode

Mangler du en kommode af praktiske årsager? Har du brug for ekstra opbevaring? Eller kunne du godt tænke dig at skifte din nuværende kommode ud med en, der har mere sjæl og charme? Uanset hvorfor du er landet her, forstår vi godt, hvorfor du er på udkig efter en palisander kommode.

For det er et flot og funktionelt møbel, der samtidig tjener et æstetisk formål. Du kan derfor ikke kun få et møbel, der giver dig mulighed for en masse opbevaring. Du kan også få et møbel, der højner indretningen, eller som bliver prikken over i’et over den stil, der hersker i din indretning.

Er du på udkig efter en stor eller lille kommode? En kommode med få eller mange detaljer? Lad dig overraske af vores udvalg og se, om ikke du kan finde en palisander kommode, som passer perfekt ind på alle parametre.

Palisander kommode til entreen, stuen eller soveværelset

Det skønne ved en palisander kommode er, at den passer til mange forskellige typer af indretninger og ikke mindst til forskellige rum. Den flotte, dybe og mørke farve gør det godt som kontrast til hvide vægge eller en lys indretning. Men den matcher også godt til en indretning, hvor fokus er på det mere retroinspirerede.

Uanset hvad du har af indretning og stil, laver det ikke om på, at en palisander kommode er et rigtig godt møbel til opbevaring. Det kan være til de mange sokker, som du gerne vil holde styr på. De pæne t-shirts, som du ikke bruger til hverdag. Eller hvad med til lagner og dynebetræk, som du gerne vil gemme lidt af vejen, men på en flot og æstetisk måde?

Få en brugt palisander kommode i god kvalitet

Selvom du hos Real Retro kun kan få brugte kommoder, kan vi garantere, at kvaliteten er til UG. For det første er palisander kommoder både dansk design og kvalitet, når det er bedst. For det andet har vi kastet alt vores kærlighed på hver enkelt kommode, så eventuelle brugstegn er minimale eller meget svære at se.

Når du køber en palisander kommode gennem os, er det derfor næsten som at få nyt. Måske endda endnu bedre, da du får et møbel, der oprindeligt er bygget til at blive brugt og at være et funktionelt møbel, og som har en charme over sig, som nye møbler og kommoder ikke har.

Der er derfor kun fordele ved at forkæle dig selv med en palisander kommode. Vi fortæller dig meget gerne flere over en samtale på telefonen eller mail, hvis der er noget, du er nysgerrig omkring eller gerne vil vide mere om, inden du køber en kommode.

Husk også, vi gerne giver tips til det videre vedligehold, så du kan få størst muligt glæde af din kommode i palisander i mange år fremover.

Vi håber, du finder, hvad du søger. Kig også gerne nærmere på vores palisander skænke, stole eller spiseborde, hvis du står og mangler andre møbler i palisander.

Rul Til Toppen
Luk
Luk
Butik
Filters
0 Ønskeliste
0 Kurv
Luk

Min Vogn

Indkøbskurv er tom!

Fortsæt Med At Handle