Spiseborde

Hjem » Spiseborde
Spiseborde

Viser alle 4 resultater

Vis:

Cirkulært spisebord i egetræ med 1 tillægsplade

Højdepunkter:

Design: Dansk fabrikant
Stand: Mindre brugsspor
Træsort: Egetræ
Antal: 1
Mål: H 75 L 120 B 120 cm
Tillægsplader: 1 stk
Mål pr tillægsplade: 50 x 120 cm

Spisebord i egetræ med hele 3 udtræksplader

Højdepunkter:

Design: Dansk fabrikant
Stand: God men brugt
Træsort: Egetræ
Antal: 1 stk
Mål: H 73 L 114 B 114 cm
Tillægsplader: 3 stk
Mål pr tillægsplade: L 55 B 114 cm

Spisebord i palisander med udtræk – minimalistisk design

Højdepunkter:

Design: Dansk fabrikant
Stand: Mindre brugsspor
Træsort: Palisander
Antal: 1 stk
Mål: H 74 L 132 B 86 cm
Tillægsplader: 2 stk
Mål pr tillægsplade: L 51 B 86 cm

Spisebord med med 1 skjult tillægsplade i teakræ

Højdepunkter:

Design: Dansk fabrikant
Stand: God men brugt
Træsort: Teaktræ
Antal: 1 stk
Mål: H 75 B 90 L 150 cm
Tillægsplader: 1 stk
Mål pr tillægsplade: B 90 L 66 cm

Retro spisebord

Et af de vigtigste møbler i dit hjem er spisebordet. Det er her du, familien og vennerne samles efter en lang arbejds- eller skoledag, og det er også ofte spisebordet, som er samlingspunktet, når der skal laves lektier, tegnes, males og laves andre kreative og praktiske ting.

Hvad enten dit spisebord skal stå i spisestuen, dagligstuen eller køkkenet, er det vigtigt at vælge den rigtige størrelse og farve samt generelle design og højde.

Her hos Real Retro forhandler vi et bredt og foranderligt udvalg af spiseborde.

Spisebordene er enten runde eller firkantede, og nogle er med tillægsplader. Du kan også være heldig at finde spiseborde med udtræk, som også er meget nemt og handy, og som kan give dig plads til flere personer ved spisebordet.

Hvad enten du gerne vil have, at dit spisebord er cirkulært eller kvadratisk, så handler det først og fremmest om den overordnede størrelse og højde. Også her har vi et forskelligt udvalg. Sortimentet er ikke fast, og det kommer helt an på, hvilke møbler vi får ind.

Spiseborde er brugsmøbler, så derfor er noget af det, der nemmest bliver slidt, netop bordpladen. Men en bordplade af massivt træ kan sagtens slibes og lakeres. Så er bordet så godt som nyt.

Hos går vi dog højt op i, at møblerne er i orden, selvom de er brugte. Uanset om du har købt et spisebord fra nyt eller i brugt stand, så kan det være nødvendigt at give det en kærlig hånd efter mange års flittig brug. Retro spiseborde er dog oftest holdbare og solide, og de kan dermed klare at blive godt brugt.

De vintage, retro og antikke spisebordene, som vi forhandler hos os er i god kvalitet, selvom de er brugte møbler, og de er oftest i massivt træ i f.eks. palisander, egetræ eller teaktræ. Bordene er i forskellige udformninger og har oftest klassisk sarg, og de kan være med f.eks. hollandsk udtræk eller butterfly plader.

Med brug af retro spisebord kommer slid – det er kun forventeligt

Lad nyt være yt, og giv det gamle nyt liv. De spiseborde, der kommer forbi vores forretning, kan have mindre æstetiske skavanker i form af ridser og skrammer, men overordnet set fremstår de i rigtig flot stand. At et træmøbel har fået lidt knubs hen ad vejen er kun naturligt, og det er blot et tegn på, at det er blevet brugt og dermed elsket.

Hvis du gerne vil have et autentisk vintage spisebord, så må du forvente, at det ikke er som 100 % nyt. Du kan enten vælge at værdsætte de småskrammer, som bordet eventuelt har, eller du kan give dig i kast med selv at slibe bordpladen ned og give den en omgang møbellak. Det vil være synd at beskytte overfladen ved at male den, da du dermed ikke kan se træets flotte årestruktur.

Hvis du selv står for den nemmere renovering af spisebordet, er det et overkommeligt arbejde, men det vil være endnu mere overkommeligt, om end lidt dyrere, at få en anden til at gøre det for dig.

Rul Til Toppen
Luk
Luk
Butik
Filters
0 Ønskeliste
0 Kurv
Luk

Min Vogn

Indkøbskurv er tom!

Fortsæt Med At Handle