Chatoller

Drømmer du om at få et lækkert og flot chatol ind i stuen? Husker du måske det flotte møbel, der stod i bedstemors stue? Chatoller er nogle helt særlige møbler. Det er møbler, der rummer gode muligheder for opbevaring, ligesom det også er møbler, der i sig selv er et dekorativt element i indretningen. Der er ingen tvivl om, at vi selv er vilde med chatoller.

Vi gør derfor vores bedste for altid at have et godt og inspirerende udvalg, som du kan dykke ned i og forhåbentligt finde det rette match iblandt. Der er stor forskel på størrelsen af chatoller, og hvor meget de kan rumme. Hvor meget det enkelte møbel kan rumme, kan du læse mere om ved at klikke dig ind på det enkelte møbel. Her vil du blive præsenteret for både billeder og en beskrivelse, der giver dig et nærmere indblik i, hvad du kan forvente dig af det.

Alle chatoller her på siden er af brugt kvalitet. Det betyder, at du får et møbel, der er blevet restaureret og plejet. Der kan derfor være nogle små brugsspor, som vi ikke har kunnet fjerne eller udbedre. Det vil dog altid fremgå i beskrivelsen – men det vil ofte også være minimalt, hvad der kan ses, eller hvad det har af æstetisk betydning.

Lad dig inspirere af en verden af retro chatoller og forkæl dig selv.

Brugte chatoller – et bæredygtigt og klassisk valg

Foretrækker du brugt frem for nyt? Eller er det måske første gang, du kaster din kærlighed på et brugt chatol? Om du er inkarneret retro-elsker eller bare godt kunne tænke dig at indrette med noget brugt som noget nyt, kan vi garantere dig, at du ikke bliver skuffet. For nyt kan også være brugt. Selvom det ikke er nybygget. Det har en charme, som nye møbler ikke har. Det har en sjæl.

Derudover er chatoller fra 50’erne – 70’erne også fremstillet i materialer, som i dag ikke er mulige at fremstille møbler af i samme grad, da de er underlagt strenge restriktioner. Kan du derfor rigtig godt lide teak, eller kan du godt lide varmen i palisander, er et retro chatol, hvad du skal gå efter.

Hvad vi også kan glæde dig med er, at det er et stilfuldt valg. For detaljer er der mange af, da det var kendetegnet ved håndværket dengang. Det er detaljer, vi har gjort vores bedste for at bevare, så du kan få lige så stor æstetisk glæde af dem, som da blev bygget og brugt for første gang.

For det fulde bæredygtige aspekt giver vi dig gerne nogle råd med på vejen til, hvad du kan gøre for at bevare det flotte udseende i mange år frem.

Chatoller til stuen, entreen eller soveværelset

Fordi chatoller er så rummelige, som de er, kan de benyttes til mange forskellige formål og dermed også i flere forskellige rum. I entréen kan det være et godt opbevaringsmøbel til handsker, tørklæder og andet tilbehør, som ikke bliver ofte anvendt, men som er rare at have lige ved hånden, uden det flyder over det hele. I soveværelset kan det være et fantastisk møbel til sengetøj, tæpper eller tøj, som du måske ikke lige får brugt så ofte, men som du gerne vil passe godt på. I stuen kan det være det flotte og dekorative møbel, der sætter prikken over i’et, og som samtidig kan rumme dit flotte stel, nogle vinglas eller andre ting, som fylder rigtig meget og ikke altid benyttes.

Der er mange anvendelsesmuligheder i chatoller af både kreativ og funktionel art. Brug det også gerne sammen med billeder, belysning og planter og skab et rigtig hyggeligt miljø der, hvor det bliver brugt.

Vi tager os af leveringen lige til døren

Chatoller er tunge møbler. Det skal du selvfølgelig ikke selv sørge for at finde en løsning på at kunne hente. Derfor leverer vi altid lige til kantstenen med en chauffør, der sørger for at ringe dig op, så du kan være der, når det ankommer. Det bliver naturligvis fragtet, så det står stabilt og beskyttet hele vejen.

Forkæl dig selv og få glæde af et smukt chatol om bare 10-14 dage.

Kontakt os gerne i dag, hvis du har spørgsmål eller gerne vil vide mere.