Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Hos Real Retro finder du udelukkende ”rigtig retro” blandt andet i form af flotte skænke i egetræ. Fordi det er retro, som vi selv finder, ved vi aldrig, hvad vi kan præsentere på vores virtuelle hylder. Det gør det til en sand opdagelsesrejse at klikke sig rundt på vores side og vores shop.

Selvom du måske kan have noget helt specifikt i tankerne, kan udvalget overraske og byde på en skænk i egetræ, der kalder på dig, selvom designet eller formsproget måske er noget andet, end hvad dit udgangspunkt for din søgen var. Dét er netop, hvad vi elsker ved retro!

Retro skænk i egetræ – et møbel i meget holdbar kvalitet

Kan du godt lide at indrette med møbler, som du ved er fremstillet i en rigtig god kvalitet? Altså møbler, der er ment til at blive brugt? Det kan vi også godt. Af den grund har vi også kastet vores kærlighed på retromøbler, herunder blandt andet retro skænke i egetræ. Det er praktiske opbevaringsmøbler, der på en og samme tid også tilfører et flot æstetisk touch til indretningen.

En retro skænk i egetræ er lavet i massivt træ. Det betyder, at det er meget holdbart og rent faktisk kan holde i generationer – præcis som det har gjort indtil nu. Mange møbler i dag er ikke lavet i samme kvalitet eller samme type af materialer.

Det afspejler sig især også på detaljerne. For dem blev der ikke gået på kompromis med tilbage i 50’erne, 60’erne og 70’erne. Det er derfor ikke kun en praktisk retro skænk i egetræ, du kan få dig. For det er også et smukt møbel med greb, hule håndtag, flotte låger og elegante ben.

Vi håber at kunne forkæle dig med en skænk i egetræ i et rigtig flot design, som passer lige ind i dit hjem.

Bevar det flotte look på din retro skænk i egetræ med vedligehold

Når en skænk i egetræ kommer ud af vores værksted og ind på shoppen, er det blevet behandlet med faglige og dygtige hænder og en god spand kærlighed. Det fremstår derfor meget pænt og nærmest som nyt – afhængigt af patina – og kan tages i brug med det samme, du får det leveret.

Det er dog ikke til at undgå, at møblet over tid tager imod fugt, snavs eller bliver farvet af sollys. Du kan dog også selv gøre meget for at undgå, at det tager for meget skade – eller at det bevarer sit flotte udseende. Jævnlig rengøring og en let slibning og lak over tid kan gøre en stor forskel for din flotte retro skænk i egetræ.

Vi fortæller dig gerne, hvordan du behandler og vedligeholder en skænk i massiv eg på bedste vis. Vi ønsker blot, at du bliver lige så glad for din skænk, som vi er for retro møbler generelt.

Med det sagt skal det naturligvis bruges, så det kan bringe glæde i dit hjem.

Skænke i massiv eg i forskellige størrelser og designs

Gennem 1950’erne – 1970’erne havde møbeldesignerne kronede dage. De designede den ene klassiker efter den anden og banede vejen for gode og funktionelle møbler i de danske hjem, der var til at betale sig fra.

Det er vi glade for den dag i dag. For det betyder, at der er mange forskellige størrelser og designs at vælge mellem. Alene træsorterne har en betydning for, hvordan en skænk ser ud. Men det har formsproget, detaljerne og størrelsen også. Vi får løbende forskellige typer af retro skænke ind. Du er derfor altid velkommen til at komme tilbage for et kig for at se, hvad der er på hylderne – og om det passer ind til det, du har forestillet dig i din indretning.

Er du nysgerrig, kan du også tage et nærmere kig på vores teak skænke eller palisander skænke, som har et helt andet udtryk.