Teak spisebord

Har du forelsket dig i teak? Og kan du ikke få nok af retro og gamle møbler? Så lad dig forkæle med et af vores teak spiseborde, der har været en tur gennem vores kærlige hænder og fået et nyt og lækkert look. For det er spiseborde, vi har fundet på loppemarkeder, hos private og andre steder, hvor møblerne ikke længere har samme gavn, som de tidligere har haft.

I stedet for at smide dem ud eller lade dem have et slidt look, har vi restaureret, slebet og olieret teak spisebordene. Kunne du derfor godt tænke dig et teak spisebord, der ikke nødvendigvis er af ny kvalitet – men som emmer af historie og charme – er det, hvad du finder her hos os.

Få et teak spisebord i retrolook i god kvalitet

Nogle gange er vi heldige at have mange teak spiseborde, der er klar til at blive givet videre og få et nyt hjem. Andre gange er det begrænset, hvad vi har til rådighed. Men det giver ganske god mening, da vi har en bæredygtig tilstrømning af teak spiseborde. Når vi er heldige at have fundet nogle møbler af ældre dato og sat dem i stand, bliver de sat til salg her på siden.

Fælles for alle de teak spiseborde, vi sætter til salg her på siden er, at de er i god og høj dansk kvalitet. Vi går så vidt muligt efter dansk design, så du kan samle familien rundt om et teak spisebord, der holder til at blive brugt.

Sørger du også for at give dit kommende teak spisebord lidt olie en gang imellem, kan du være sikker på at have glæde af det i mange år fremover. Beskyt det også gerne med dækkeservietter, når der spises, så du undgår pletter.

Ikke ét teak spisebord hos os er ens

Kan du godt lide at indrette med møbler, der er unikke? Det kan du komme til med et teak spisebord fra Real Retro, da det som udgangspunkt ikke er som andre spiseborde, du kan få. Jovist vil du måske kunne være heldig at finde samme model andre steder. Men da det er et spisebord, der har haft et tidligere liv, er det ikke helt til at undgå små brugsmærker eller andre særlige og unikke kendetegn, selvom vi er meget omhyggelige i restaureringen af møblet.

Er der nogle små og charmerende brugsmærker, vil det fremgå under beskrivelsen af det enkelte spisebord.

Beslutter du dig for at købe et teak spisebord her hos os, leverer vi det til dig på 10-14 dage. Vi får chaufføren til at ringe dig op forinden, så du kan være klar til at tage imod det ved kantstenen.

Skulle du have nogle spørgsmål til leveringen eller måske pleje og behandling af bordet, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi ønsker, at du får så stor glæde af bordet som muligt, og at det kommer til at give dig mange og glade stunder.