Spisebord i egetræ

Spisebordet er et samlingssted. For familie og venner. Det er et sted, hvor man mødes for at hygge sig, få gode snakke og ikke mindst få noget godt til ganen. Det er derfor nok heller ikke helt af vejen at sige, at spisebordet er et af de vigtigste møbler i hjemmet.

Det er derfor heller ikke helt lige meget, hvilket spisebord du ender med at vælge. Har du besluttet dig for et spisebord i egetræ? Men måske ikke om det skal være et spisebord egetræ med udtræk eller et rundt spisebord i egetræ? Om du har besluttet dig for stil og form eller ej, er du velkommen til at gå på vaskeægte opdagelse i vores udvalg. Vi kan ikke garantere en bestemt type af spisebord, da det er helt op til, hvad vi finder og får ind på vores værksted.

Kan du godt lide at gå på jagt efter godt genbrugsguld? Og er du overbevist om, at det også er, hvad du finder her på siden? Det tør vi godt overbevise dig om, at det er, da vi har fundet vaskeægte genbrugsguld. Det er naturligvis af den bedste slags med ganske få brugsmærker og slid. Vi har kælet om hvert eneste spisebord i egetræ, så det på bedste vis kan komme ud og gøre glæde og gavn i et nyt hjem.

Spisebord egetræ – brugt og bæredygtigt guld i forskellige former

Er du på jagt efter et firkantet spisebord? Eller hælder du mere til et rundt spisebord i egetræ? Hos os er spisebordene enten runde eller firkantede. Nogle er endda også spisebord egetræ med udtræksplader eller tillægsplader. Det er meget nemt og praktisk, da det kan give dig plads til flere mennesker rundt om bordet.

Dog er det også vigtigt at have højde og størrelse in mente, når du er på jagt efter et nyt brugt spisebord til boligen. For det er afgørende for, om du har plads til det, og om du sidder godt og behageligt ved det. Her har vi forskellige valgmuligheder men aldrig noget fast.

Selvom et spisebord er et brugsmøbel og derfor nemt bliver slidt, skal det ikke holde dig fra at købe et i retrostil, der har været brugt. For der kan gøres meget med en slibning og noget lak. Det er, hvad vi har behandlet mange af bordene med. De er derfor nærmest så gode som nye. Vi kan i hvert fald garantere, at kvaliteten er i orden, selvom de er brugte.

Der kan være et spisebord i eg eller to, der har nogle små slidmærker eller æstetiske ridser, som vi ikke har kunnet fjerne eller reparere. Men det er ikke noget, der er iøjnefaldende eller har betydning for bordet. Vi gør også opmærksom på det, såfremt der er brugsmærker.

Spiseborde i egetræ i dansk design til forskellige priser

Er du også til godt dansk design? Og vil du gerne have mere af det hjemme i boligen? Spiseborde hos Real Retro er udelukkende i dansk design. Det er ikke nødvendigvis fra de store og ikoniske designere. Men det er spiseborde, der er arkitekttegnede, produceret af danske producenter eller er blevet tegnet af mere eller mindre kendte danske møbeldesignere. Altså er det dansk, lige så vel som det er møbler fra perioden 50’erne – 70’erne.

Du kan derfor være helt sikker på, at det er retro. At det er dansk. At det er god kvalitet. Afhængigt af producent, stand, størrelse og kvalitet, får du spiseborde i forskellige prisklasser. Et spisebord i eg i dansk design er en investering. For det er et møbel, der ikke forgår, og som kan bruges i generationer fremover, hvis der bliver passet godt på det. Så har prisen lige pludseligt ingen betydning.

Køb i dag og inviter på middag lige rundt om hjørnet

Vi er ikke en webshop, som de er flest. For vi har ikke et fast sortiment. Til gengæld har vi en god service. Denne kommer blandt andet til udtryk under levering. For vi leverer dit fine spisebord i egetræ inden for 10 til 14 dage med en chauffør, der sørger for at kontakte dig, inden han dukker op. Altså ved du lige nøjagtigt, hvornår bordet bliver leveret til din kantsten, og hvornår du kan indvie det med gæster og god mad.

Kontakt os gerne ved spørgsmål eller hjælp.