Retro skrivebord

Leder du efter et retro skrivebord i et stringent design i f.eks. teak eller egetræ og med massive kantlister? Så har vi formentlig et til dig. Vi forhandler brugte, antikke skriveborde, som har haft et tidligere hjem, og de er blevet både brugt og elsket.

De skriveborde, du finder her på vores webshop, er kendetegnet ved, at de ofte er i egetræ eller teak og er fra 50’erne, 60’erne og 70’erne. Da vi forhandler unikke, brugte varer, kan du derfor ikke være sikker på, at vi har de samme varer i morgen, som vi har i dag. Derfor kan du med fordel slå til med det samme, hvis du finder lige netop det retro skrivebord, som du godt kunne tænke dig.

Nogle af de skriveborde, som kommer forbi vores webshop, har f.eks. et stringent design, underhylde, hylde i stjerneflet eller måske endda udtræksplade, hvilken er oplagt til et tastatur. Andre skriveborde kan f.eks. have en vendbar bordplade eller en bordplade i formica. Andre er f.eks. med cirkulær form, og andre er kvadratiske/firkantede. Skriveborde i den antikke stil står ofte rigtig godt til skrivebordsstole med et sæde af papirgarn.

Andre antikke skriveborde har skuffer eller hylder, og både hylder og skuffer kan være placeret i hver ende. Et skrivebord er perfekt som computerbord, og det er også et oplagt sted at placere en lampe. Hvis du ikke har et lampebord i nærheden af skrivebordet, kan du være nødt til at montere en væglampe i nærheden eller blot placere en bordlampe på skrivebordet.

Både en bordlampe og en gulvlampe vil nemt kunne flyttes, alt efter hvor du har mest brug for lys, når du sidder ved skrivebordet.

Find lækre vintage, antikke og retro skriveborde hos os

Antikke møbler er kendetegnet ved at være blevet brugt. Det er sjældent, at man kan finde et ægte antikt skrivebord helt fri for skrammer, mærker eller pletter. Vi har dog gjort vores bedste for at sikre, at de er i præsentabel stand, inden vi sælger dem videre. Hvis du er typen, som helst vil have spritnye møbler, er dette nok ikke webshoppen for dig.

Men hvis du derimod godt kan lide vintage, retro og antikke møbler, så er du bestemt kommet til det rette sted. Ved at købe brugte gamle møbler, er du med til at gøre noget godt for klimaet, og du får også et lækkert, massivt skrivebord med en historie. Skrivebordene her på shoppen har nemlig tilhørt andre kunder ligesom dig selv.

Det, der kendetegner vores udvalg af antikke skriveborde, er, at de oftest er i massivt træ, hvilket betyder, at de er mere holdbare end møbler, der f.eks. er lavet med spånplader beklædt med laminat. Ved at gå efter vintage møbler, får du derfor et produkt, som måske ikke er hundred procent som nyt, men som til gengæld har masser af potentiale for at blive shinet op.

Hvis du gerne vil have smilet frem på dit ansigt, kan du med god samvittighed vælge et af retro skrivebordene i vores sortiment. Det er godt for miljøet og dermed også din samvittighed.