Palisander spisebord

Hjem » Spiseborde » Palisander spisebord
Palisander spisebord

Viser alle 4 resultater

Vis:

Cirkulært spisebord i palisander med 2 tillægsplader

Højdepunkter:

Design: Dansk fabrikant
Stand: Mindre brugsspor
Træsort: Palisander
Antal: 1 stk
Mål: H 72 B 118 L 118 cm
Tillægsplader: 2 stk
Mål pr tillægsplade: B 118 L 50 cm

Cirkulært spisebord i palisander med tre tillægsplader

Højdepunkter:

Design: Dansk fabrikant
Stand: God men brugt
Træsort: Palisander
Antal: 1
Mål: H 74 Ø 110 cm
Tillægsplader: 3 stk
Mål pr tillægsplade: B 110 L 43 cm

Rundt spisebord i palisander med 2 tillægsplader

Højdepunkter:

Design: Dansk fabrikant
Stand: Mindre brugsspor
Træsort: Palisander
Antal: 1 stk
Mål: H 73 B 120 L 120 cm
Tillægsplader: 2 stk
Mål pr tillægsplade: B 120 L 50 cm

Spisebord i palisander med udtræk – minimalistisk design

Højdepunkter:

Design: Dansk fabrikant
Stand: Mindre brugsspor
Træsort: Palisander
Antal: 1 stk
Mål: H 74 L 132 B 86 cm
Tillægsplader: 2 stk
Mål pr tillægsplade: L 51 B 86 cm

Palisander spisebord

Mangler du et nyt spisebord? Og kunne du godt tænke dig at finde et i palisander? Måske du allerede har nogle palisander stole til at matche det med? Vi kan ikke garantere, at vi har netop det palisander spisebord, du går og leder efter. Men vi tør godt love, at vi af og til har nogle spiseborde i palisander, der kalder på at få lov til at være samlingspunktet i køkkenet eller spisestuen.

Et retro palisander spisebord byder på en masse sjæl, som et spisebord i ny kvalitet ikke kan give på samme vis. Det er et møbel, der før har været brugt i et andet hjem, og som nu er sat i stand og gjort fin igen klar til brug.

Kan du godt lide at indrette med palisander og genbrug generelt, er du havnet det rette sted. For her finder du kun brugte spiseborde, der dog har fået en kærlig hånd og nu leder efter et nyt sted at bo.

Inviter til middag ved et brugt og flot palisander spisebord

Har du en forkærlighed for både dansk design, retro og bæredygtighed? Så er det, hvad du alt sammen får ved at forkæle dig selv med et palisander spisebord. Med det kan du med god samvittighed invitere på middag og hyggeligt samvær med venner og familie. Det hjælper naturligvis også på det, at det er rigtig flot og lækkert i designet samtidig med.

Hav glæde af dit palisander spisebord i mange år med den rette pleje

Det er dejligt at få et nyt og brugt spisebord. Men lige så dejligt er det at kunne have glæde af det i mange år. Det kan du med den rette pleje og vedligehold. For selvom vi har givet det en masse kærlighed og fået det bedste frem i bordet igen, skal det fortsat vedligeholdes, så det forbliver rigtig pænt.

Vi giver dig gerne rådgivning om pleje og vedhold af et palisander spisebord, hvis du ønsker det. Det kan du både få over en personlig samtale i telefonen eller gennem en mail, alt efter hvad du foretrækker.

Sørger du for at være god til det, allerede fra du modtager bordet, kan du være sikker på at have et bord i køkkenet eller spisestuen, der forbliver flot og indbydende i mange år fremover.

Køb et palisander spisebord online og få det leveret ved din adresse

Et palisander spisebord er et bord med gods i. Det er derfor tungt selv at få slæbt fra vores værksted i Randers og hjem til dig. Men, du behøver ikke selv koordinere logistikken for at få dit fine bord hjem, da vi har fast levering for bare 399 kroner. Køber du et spisebord i dag, kan du få det leveret inden for 10-14 dage. Du bliver ringet op forinden, så du kan være sikker på at være hjemme til at tage imod det ved kantstenen.

Har du spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte os på mail eller telefon.

Rul Til Toppen
Luk
Luk
Butik
Filters
0 Ønskeliste
0 Kurv
Luk

Min Vogn

Indkøbskurv er tom!

Fortsæt Med At Handle