Retro kommode

Er du gået all in på retro? Mangler du en lækker kommode? Eller kan du bare godt lide at indrette med brugte ting, der har fået nyt liv? Selv synes vi, at en retro kommode er fantastisk. Ikke kun fordi den er flot. Men fordi den har så meget at fortælle fra sit tidligere liv, og fordi den er lavet i så god kvalitet, at den også sagtens kan holde til at blive brugt de næste 20 år, hvis der bliver passet godt på den.

 

Hælder du mest til en teak kommode? En palisander kommode? Begge dele er noget, du kan finde her på siden, hvor vi har samlet alle de brugte kommoder, vi har tilgængelige lige nu. Der er aldrig garanti for, hvilken type af kommode det er. Eller om der er nogen lige nu. Til gengæld er der garanti for, at den er flot, når vi er blevet færdige med at kaste vores kærlige og faglige hænder på den.

Klik dig gerne ind på det enkelte møbel for en beskrivelse og flere billeder af det, så du nemt og hurtigt kan finde ud af, om det er det rette match.

Indret med god og bæredygtig samvittighed

Én ting er, at vi godt kan lide at redde brugte kommoder og andre møbler og give dem nyt liv. Noget helt andet er tanken i, at retro kommoder ikke bare er stilikoner, men rent faktisk også er en bæredygtig måde at indrette på. Fordi de bliver genanvendt. Tjener et nyt formål i en ny bolig – og forhåbentligt får lov til det i mange år fremover. Det kan vi godt lide. Fordi det er bæredygtigt og ansvarligt.

Kan du også godt lide at indrette med brugt, fordi det både har mere charme og stil samt er mere ansvarligt for vores miljø, er siden her et rent slaraffenland for dig. For vi tilbyder ikke andet end retro kommoder i teak, palisander og enkelte andre træsorter. Du kan derfor købe og indrette med god samvittighed.

Sørger du samtidig for at pleje og vedligeholde din kommende palisander eller teak kommode, bliver det et endnu mere ansvarligt og bæredygtigt valg, fordi du forlænger levetiden på den. Vi fortæller dig gerne hvordan, så du er sikker på at give kommoden den rette behandling.

Få mere plads til opbevaring med en retro kommode

Kan du ikke finde plads til sokkerne? Har du mange t-shirts? Eller kunne det være rart at have en kommode i stuen, hvor du kan lægge vigtige papirer og andre vigtige ting, uden det kommer til at forstyrre øjet? En kommode er et fantastisk møbel, når det kommer til opbevaring. Det er dejligt rummeligt og kan med den rette størrelse af skuffer gemme mange ting af vejen.

Hvor store skuffer du kan få med de kommoder, vi har samlet her på siden, er ikke til at sige. For når det kommer til palisander og teak kommoder fra 50’erne-70’erne, er der meget stor forskel på, hvor store de blev lavet.

Find gerne en kommode, der kan opfylde dine behov, så du kan gemme alle sokkerne af vejen eller få opbevaret dit sølvtøj trygt og godt, når du ikke bruger det.

Vi leverer brugte kommoder lige til døren

Eller i hvert fald næsten da! For vi leverer din fine retro kommode lige til kantstenen inden for 10-14 dage, når du har lagt din ordre. Chaufføren ringer dig op forinden, så du kan være klar til at tage imod, når den ankommer. Vi bestræber os altid på at levere så hurtigt som muligt og giver dig besked, så snart kommoden er på vej.

Det er vigtigt for os, at det bliver en god oplevelse at handle med os. Vi er derfor også til rådighed på både mail og telefon, hvis du har spørgsmål eller bare gerne vil vide mere om møblet eller vores fremgangsmetoder.

Vi giver dig nyt i brugt og smukt format og håber, at du kommer til at kunne lide din retro kommode, lige så meget som vi kan det. Kvaliteten er ikke til at tage fejl af – og det håber vi, du mærker, så snart du får kommoden i hånden.

Rigtig god jagt på den perfekte retro kommode!