Hjørneskabe

Har du et hjørne i stuen, der godt kunne fyldes ud med et hjørneskab? Eller mangler du lidt ekstra udnyttelse af pladsen i dit køkken? Med et hjørneskab i teaktræ eller palisander kan du få effektiv udnyttelse af pladsen. Det er et meget rummeligt møbel og kan bruges til alt lige fra opbevaring af små til store ting.

Om du skal bruge et skab af funktionelle eller æstetiske grunde, kan du være heldig at finde et her hos os. Fra tid til anden har vi hjørneskabe i forskellige størrelser, som kan benyttes til alt lige fra opbevaring af mormors fine stel til mere praktiske ting og sager, der skal være nemme at komme til i hverdagen, uden de fylder for meget.

Her på siden har vi samlet alle de typer af hjørneskabe, som vi får ind. Det er både palisander hjørneskabe og teaktræ hjørneskabe. Der kan også snige sig andre trætyper ind, hvis vi er heldige. Vi holder os dog primært til de teak og palisander – så har du også en forkærlighed for det som os, er vi sikre på, at du finder noget, som du kan bruge.

Hjørneskabe med sjæl og historie

Kan du godt lide, når dine møbler har en historie at fortælle? At du godt kan se, at de før har været brugt? Eller at du ved, at de før har gjort gavn og været til glæde et andet sted? Et hjørneskab behøver ikke være nyt for at kunne passe ind eller for at kunne opfylde de behov, du har indretningsmæssigt eller i hverdagen.

Vi har udelukkende brugte skabe til salg her på siden, da vi har gjort det til en mission at redde og restaurere møbler i godt dansk design for at kunne give dem videre til et nyt og spændende liv.

Du får derfor et hjørneskab, som emmer af charme. Vi har naturligvis gjort vores bedste for at restaurere det så godt, at det er svært at se, at det tidligere har været brugt. Der kan være nogle små brugstegn, som vi ikke har kunnet fjerne. Det er dog noget, vi gør opmærksom på, men som ikke har nogen betydning for funktionaliteten eller det æstetiske udtryk.

Det er netop også fordelen ved brugte møbler og hjørneskabe – de har før været brugt, hvilket skaber en helt særlig charme over møblet.

Få glæde af dit møbel med vedligehold og pleje

Vi har givet alle skabe her på siden en masse kærlig pleje. De fremstår næsten som nye – eller i hvert fald i rigtig god, brugt stand. Det kan dit kommende hjørneskab også forblive i, hvis du sørger for at være opmærksom på at give det rette vedligehold og løbende give det lidt kærlighed i form af olie.

Når du har forelsket dig i et hjørneskab og lagt det i kurv, giver vi dig meget gerne nogle gode råd og tips til, hvordan du bedst plejer det. Det er i vores interesse, at du bliver så glad som overhovedet muligt for dit møbel. Så ved du ikke, hvad der skal til for at holde dit hjørneskab så pænt, som det er, når du får det, er vi ikke længere væk end en mail eller et opkald. Så klæder vi dig godt på til at behandle dit hjørneskab så godt som overhovedet muligt.

Lad dig overraske og forkæle med vores udvalg af hjørneskabe

Har du ikke lagt dig fast på et skab i nogle bestemte mål eller former? Så er det perfekt, at du er landet her hos os, da vi aldrig ved, hvilke møbler vi får ind på vores værksted. Det betyder, at det altid er forskelligt, hvad du bliver præsenteret for, når det kommer til mål, former, udseende og den generelle æstetik. Det synes vi kun gør jagten på det perfekte møbel endnu mere spændende.

Hvor ofte vi får skabe i teaktræ og palisander på lager, er ikke til at sige. Så hold derfor gerne et godt og ofte øje på vores udvalg, så du ikke går glip af et hjørneskab, der passer perfekt ind i det hjørne, du har til rådighed.

Har du nogle spørgsmål til levering, pleje eller noget helt tredje, er du velkommen til at ringe direkte til os for en snak eller sende os en mail. Vi er her for at hjælpe dig med at finde det rette møbel.