Teaktræ kommode

Har du forelsket dig i tanken om en teaktræ kommode? Kan du godt lide retro? Eller kan du godt lide at indrette med møbler, der både er æstetisk flotte og funktionelle? Vi kan give dig mange gode årsager til, hvorfor du skal anskaffe dig en teaktræ kommode.

Den bedste må være, at vi hos Real Retro giver dig mulighed for at finde en fin teaktræ kommode i rigtig god kvalitet, som emmer af historie og charme. Altså får du et ”nyt” møbel, som kan bidrage med varme og sjæl på en helt anden måde, end hvad nye møbler kan det.

Vi har stor respekt for det gode håndværk, der ligger bag de kommoder i teaktræ, som vi restaurerer og sælger videre. Det vil du straks kunne se og mærke, da vi har gjort en dyd ud af at gå kommoderne igennem for brugsmærker og andet, der har sat sine spor på det enkelte møbel gennem tiden.

Teaktræ kommoder i forskellige størrelser og designs

Dansk design i 50’erne – 70’erne var noget helt særligt. Personligt er vi vilde med det udtryk, møblerne havde. Vi er derfor hele tiden på jagt efter teaktræ kommoder i små og store størrelser og med forskellige udtryk, så vi kan forkæle dig og andre, der har samme forkærlighed for møbler og dansk design, som vi har det.

Vi kan ikke garantere nogle bestemte brugte kommoder, da det altid er forskelligt, hvad vi har på vores værksted. Det er dog møbler, som vi ofte får ind. Du kan derfor være heldig at finde en kommode med fire skuffer og udtræksplade, et sminkebord med skuffer eller en af de helt store kommoder med 6 eller flere skuffer. Mulighederne er mange – så vi håber, du bliver inspireret eller finder lige netop det, du har brug for eller kan øjne en god mulighed for at få brugt i din bolig.

Uanset hvad du har brug for, eller hvad du er på jagt efter af brugt kommode, er vi sikre på, at du kan finde det her hos os.

Få leveret din teak kommode lige til døren

Når du handler en kommode hos os, hjælper vi dig med at få den leveret hjem til dig. Det gælder uanset, hvor stor en kommode, der er tale om. Da det er et møbel, tager det omkring 10-14 dage for os i levering. Til gengæld sørger vi for at levere lige til kantstenen, så det er minimalt, hvor meget du skal løfte på din kommode. Chaufføren vil ligeledes sørge for at kontakte dig forinden, så du kan være hjemme, når din kommode bliver leveret.

Det kan naturligvis hænde, at leveringen sker før. Dette kommer an på vores øvrige leveringer og ikke mindst, hvor i landet teak kommoden skal leveres til.

Har du forelsket dig i en fin teaktræ kommode? Så hold dig endeligt ikke tilbage fra at lægge i kurv.

Kontakt os endeligt også gerne ved ethvert spørgsmål, da det er vigtigt for os, at det bliver en god oplevelse for dig hele vejen igennem.