Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Spisebordsstole er brugsmøbler. Derfor er armlæn eller sædet typisk også det, der nemmest bliver slidt. Dog er spisebordsstole i eg fra 50’erne og 60’erne kendetegnet ved at være lavet i materialer, der netop tåler funktionelt brug. Derfor skal der ikke mere end en slibning og lakering til for at få dem til at fremstå som nye igen.

Det er, hvad vi har gjort. Med en kærlig hånd og et professionelt touch har vi bragt stolene her på siden til live igen på bedste vis. Uanset hvilke spisebordsstole i egetræ du derfor køber, kan du være sikker på, at de er i god kvalitet.

Retro spisebordsstole i egetræ med naturligt slid eller brugsmærker

Brugt har sin charme. Det har en historie at fortælle. Netop fordi det har været brugt. Når vi får spisebordsstole i eg ind på vores værksted, går vi til dem med omhu og forsøger at reparere de mindre æstetiske skavanker der kan være i form af ridser eller skrammer. Det kan dog ikke altid lade sig gøre – men så gør vi også opmærksom på det.

I vores øjne er de æstetiske skrammer et tegn på, at det er et godt møbel. At det har været et møbel, der har været elsket og brugt, som det skal. Det er, hvad der giver møbler patina og en historie at fortælle. Vi håber, du har lyst til at tilføje mere historie og charme til de spisebordsstole i egetræ, du finder her på siden, inden du en dag selv giver dem videre til nogle andre, der kan have glæde af dem.

Med brugte spisebordsstole i eg gør du brug af det, vi allerede har

50’erne og 60’erne var en tid, hvor man gik op i kvalitet. Hvor møbler blev lavet af funktionelle årsager. Der blev anvendt solide materialer, der kan holde i generationer. Det er grunden til, hvorfor vi holder så meget af spisebordsstole i eg og gør en dyd ud af at restaurere dem, så de igen kan bringe glæde hjemme i spisestuerne eller køkkenerne.

Når du køber spisebordsstole i eg hos os, køber du møbler, der er brugt. Men du køber også møbler, der i mange tilfælde er i en bedre kvalitet end møbler, der bliver produceret i dag. Ene og alene på grund af valget af materialerne, det store fokus på design og ikke mindst fordi, det blev lavet til at kunne holde.

Det er aldrig til at vide, hvad vi får ind på værkstedet og vores virtuelle hylder herinde.

Du kan dog være heldig at finde:

  • Spisebordsstole eg med armlæn
  • Spisebordsstole egetræ med papirflet
  • Spisebordsstole eg med stof (i forskellige farver og mønstre)
  • Spisebordsstole egetræ med lædersæder

Dertil kommer de naturligvis også i forskellige designs. Nogle fra meget genkendte designere, nogle arkitekttegnede og andre i designs, der er mindre kendte men stadig meget populære, trendy og holdbare.

Hvad er du til? Gå gerne på opdagelse i vores udvalg og se, om ikke der er nogle spisebordsstole, der falder i din smag.

Indret med spisebordsstole egetræ i dansk design

Der er ikke noget så skønt som at kunne samles rundt om bordet. Særligt ikke når man sidder godt og behageligt og kan læne sig tilbage under de gode snakke og hyggen. Vi håber netop, at det er, hvad vores retro spisebordsstole i egetræ kan bidrage til og med hjemme ved dit spisebord.

Vi finder udelukkende dansk design. Når du klikker dig ind på de udvalgte stole, kan du læse dig frem til, hvilke det er, og hvor mange stole der indgår i hvert lot. Her vil det også stå beskrevet, hvis der er nogle brugsmærker.