Retro reoler og vitriner

Hvis du mangler opbevaringsplads, men ikke er meget for reoler og vitriner fra lavprismøbelhuse, så kan du i stedet overveje at investere i en retro reol eller retro vitrine fra vores udvalg.

Udvalget varierer fra tid til anden, da alle varer er én til én. Det vil sige, at hvis du ser en reol eller vitrine her på shoppen, så er der kun den ene. Hvis du forelsker dig i en vintage reol eller et antikt vitrineskab, så må du være forberedt på, at du kan risikere, at en anden person når at købe møblet før dig.

Vores webshop er nemlig en online genbrugsforretning for kvalitetsmøbler inden for retroperioder såsom 50’erne, 60’erne og 70’erne. Vi har stort fokus på, at de møbler, vi sælger, er af høj kvalitet og holdbare materialer. Her blandt de flotte reoler og vitriner kan du gøre et rigtig godt køb.

Hvad enten du leder efter en reol eller et vitrineskab, så kan du formentlig finde et rigtig godt retro møbel her på vores webshop. Nogle af reolerne er lave, andre høje, og det samme gælder vitrineskabene. Fælles for dem alle er, at de er lavet af naturlige kvalitetsråvarer såsom massivt træ og eventuelt glas.

Retro reoler og vitriner i flotte træsorter og praktiske designs

Både teak vitriner og teak reoler er rigtig flotte møbler, og du finder også f.eks. vitrineskabe i palisander og egetræ lige såvel, som du også kan finde reoler i disse træsorter.

Vitrineskabe er meget smukke møbler, som giver dig en flot måde at udstille f.eks. dine flotte testel og nipsting på, og samtidig forhindrer glaslågerne skidt i at lægge sig tungt over tingene bag lågerne.

Fællestrækket for reoler er til gengæld, at de er åbne, så her kan det være en fordel at støve af lidt ofte, da der nemt lægger sig skidt. Nogle reoler har dog både hylder og trælåger, og det betyder, at du kan have nogle ting stående frit fremme på hylderne, og gemme ting væk, som er praktiske at have, men som måske ikke pynter så meget. Det kan f.eks. være fyrfadslys, stearinlys, lightere, servietter og dækkeservietter. Det er alt sammen ting, som er praktiske at have, men som man nok ikke ønsker skal ligge til frit skue.

Hvis du derimod har både de praktiske og knap så pæne ting, som du mangler opbevaringsplads til, samtidig med at du har flotte ting, som du gerne vil have, at du kan udstille gennem glaslåger, så er vitrineskabe en god løsning. Nogle reoler har som sagt både hylder og låger, og nogle af lågerne kan være med glas i stedet for træ. Sidst men ikke mindst kan du også støde på kombinerede møbler her på shoppen. Det kan f.eks. være en reol, som er med en underdel i form af en kommode.

Kort sagt er der et stort udvalg, og der kommer løbende udskiftning, da et møbel er væk, når det er solgt. Du skal dog ikke fortvivle, for der kommer også jævnligt nye retro reoler og vitriner til.