Retro sofabord & sideborde

Hvis du leder efter et lækkert vintage sofabord eller sidebord i retrostil, har du fundet frem til den rette hjemmeside. Vi forhandler nemlig brugte antikke møbler, og vi har speciale i tidsperioden fra 50’erne til 70’erne.

Hvis dine øvrige møbler er af massivt træ, og du står og mangler et lækkert sofabord, så har vi formentlig lige netop et, der passer til dig og din indretning. Vores retro sofaborde og sideborde er ofte i træ, og det kan være af træsorter såsom egetræ, bøgetræ, teak og palisander. Vi har også ofte sofaborde og sideborde i forskellige størrelser, former og højder. Derfor kan du sikkert nemt finde et, som vil passe perfekt ind i dit hjem.

Hvis det skulle ske, at vi ikke har et møbel, der lige tiltaler dig lige nu, så er du velkommen til at kigge igen senere, for vi får tit ”nye” varer hjem, hvorefter vi lægger dem på webshoppen. Da retro sofabordene og sidebordene er unikke, så er møblet væk, når det er solgt. Derfor kan det være en god idé ikke at tøve, hvis du finder et møbel, som matcher din smag og dine ønsker.

Genbrug er både godt for miljøet og holdbarheden

Genbrugsforretninger har fået et comeback i nyere tid, da mange mennesker har fået øjnene op for, at man på den måde kan gøre en rigtig god handel. Det er bestemt også tilfældet her på vores webshop. Kvalitet er ofte pengene værd, men ved at investere i retro sofaborde og sideborde, får du et solidt og holdbart møbel, som allerede er blevet elsket lidt, men som sagtens kan have mange flere år til gode.

Vi har nemlig fokus på, at gamle møbler ikke bliver kasseret, men i stedet får en omgang kærlig omsorg og dermed får nyt liv. Der er mange møbler, som bare venter på at få et nyt hjem, og hvis du giver et af bordene et nyt hjem, er du dermed med til at skåne miljøet.

Miljømæssigt er det nemlig bedre at investere penge i et vintage møbel, som eventuelt er sat i stand, end at købe et helt nyt produkt, som har krævet nye materialer, ressourcer i form af produktionen og sidst men ikke mindst miljøbelastning i form af transport. Det er særligt vigtigt angående møbler, som er produceret og samlet i udlandet og transporteret til f.eks. Danmark.

Smukke sofaborde og sideborde i retro stil og af kvalitetstræ

De antikke møbler i retro stil her på shoppen er vurderet og eventuelt plejet, hvis de trængte til en kærlig hånd. Ved at købe et retro sofabord eller sidebord fra vores webshop, kan du være sikker på, at det er et kvalitetsmøbel i f.eks. massivt palisandertræ. Andre træsorter er f.eks. egetræ, bøgetræ og teak, og nogle er høje, og andre er lave.

Du kan f.eks. finde syborde, sofaborde og rulleborde samt natborde. Der er lidt forskelligt udvalg, alt efter hvad vi tilfældigvis ligger inde med, og vi har rimelig ofte udskiftning i vores møbelsortiment. Derfor bør du måske slå til med det samme, hvis du spotter et lækkert bord.