Teak stole

Er du på jagt efter et par lækre teak stole til spisebordet? Til et hyggehjørne? Eller måske som gode ekstra stole, når der kommer gæster? Teak stole kan med deres solide kvalitet og retro udseende passe ind i mange rum og ikke mindst til mange formål.

Hvad du finder af stole her på siden, er gamle og brugte teak stole, der er blevet sat i stand og fået en kærlig hånd af os i vores værksted. Vi elsker genbrug og tør også godt gætte på, at det er, hvad du gør.

Det er meget forskelligt, hvad vi har gjort ved de enkelte teak træ stole. Nogle har fået en tiltrængt ompolstring, mens andre godt har kunne nøjes med at få en grundig rengøring, slibning og olie. Fælles for alle stole her på siden er, at de har fået nyt liv.

Skal de hjem og skabe en ny historie hos dig?

Et miljøvenligt udvalg af teak stole

Alt du ser, er, hvad du kan få. Vi kan ikke garantere, at vi har flotte og lækre teak træ stole klar til at blive solgt videre her på siden. Udvalget varierer nemlig alt efter, hvad vi finder af gamle og brugte skatte rundt omkring i det danske land. Men det er netop også, hvad der gør det spændende og unikt at shoppe teak stole her hos os, da det aldrig er til at vide, hvad vi har af skatte.

Kommer du derfor forbi på et tidspunkt, hvor vi ikke har en teak stol eller to på shoppen, kan du være heldig, at vi har det, næste gang du kigger ind.

Det er miljøvenligt og bæredygtigt. Bedst som vi kan lide det.

Kombiner teak træ stole med andre teak møbler

Har du været heldig at finde og forelske dig i nogle stole her på siden? Men mangler du også nogle andre møbler at matche dem med? Så må du gerne gå på teak-opdagelse her på shoppen, da vi også istandsætter og sælger teak kommoder, teak spiseborde og ikke mindst teak skænke.

Er du derfor lige så vild med teak træ, som vi selv er det, kan du være heldig at gøre dig lidt af et fund eller kup.

Få leveret dine stole (næsten) lige til døren

Kan du ikke selv hente de udsete stole i Randers på vores værksted? Det behøver du heller ikke, da vi har fast levering på kun 399 kroner direkte til din kantsten. Du behøver derfor kun bære dem et kort stykke for at få glæde af dem i din bolig – resten tager vi os af.

Da det er møbler, tager leveringen omkring 10-14 dage. Det sker til gengæld meget personligt, da du bliver ringet op af fragtfirmaet for at aftale nærmere om leveringen, så du kan være hjemme.

Så kig dig gerne omkring for at se, om ikke der er en teak stol er to, der kalder på at skulle med dig hjem og skabe hygge i din bolig.