Palisander stole

Mangler du en sidste palisander stol til samlingen? Er du på jagt efter flere til spisebordet? Eller er du bare så vild med palisander, at du er nødt til at eje det, du kan komme i nærheden af?

Palisander stole og dansk design er også noget, vi er helt vilde med. Vi opkøber stolene fra loppemarkeder, private og andre steder, hvor de ikke længere har gavn og ompolstrer dem, rengør dem, sliber dem og giver dem den olie og pleje, de trænger til for igen at kunne blomstre og gøre gavn.

Det er altid lidt af en overraskelse, hvad vi har af udvalg af palisander stole, da det er helt afhængigt af, hvad vi har fået hjem, og hvad vi har klar fra værkstedet. Kan du derfor godt lide at lade dig overraske og inspirere, er du velkommen til at kigge forbi med jævne mellemrum.

Indret med palisander stole i dansk design

Som udgangspunkt er alt det, vi finder og istandsætter, dansk design. Der blev lavet utroligt mange flotte palisander stole og møbler tilbage i 1950’erne, 60’erne og 70’erne. Det er netop disse stole og møbler, som vi nu istandsætter og giver nyt liv, så du kan indrette med dem på bedste vis i din bolig. Det er ikke at se på mange af stolene, at de er af ældre dato, eller er blevet brugt meget – det siger noget om kvaliteten.

Palisander stole er behagelige, komfortable og ikke mindst slidstærke stole, der tåler at blive brugt. Det er funktionelle møbler, der dog med en kærlig hånd fra os, også kan være et dekorativt element i boligen. Om det så er som en ekstra spisebordsstol, en stol i hyggekrogen eller måske som praktisk siddemøbel i entreen.

Gå på opdagelse i en verden af palisander og møbler og se, om ikke der er en palisander stol eller to, der passer perfekt ind i din smag og stil.

Palisander stole i rigtig god kvalitet

Nye stole er ikke, hvad du finder her hos os. Til gengæld kan du finde brugte og gode retromøbler, der ikke er færdige med at udtjene deres værnepligt. Standen på stolene er rigtig flot, når de bliver klar til at blive sat til salg her på siden. Der kan naturligvis være nogle brugsspor her og der på træværket. Dette er dog noget, vi vil gøre opmærksom på i produktbeskrivelsen, hvis det er tilfældet.

Palisander stole og møbler generelt er meget holdbare møbler, der blev lavet med det formål at blive brugt. Du får derfor funktionelle palisander stole her hos os, som du trygt kan bruge til hverdag.

Du får dem endda også til en rigtig god pris og med levering til din kantsten for bare 399 kroner. Hælder du derfor meget til palisander i din indretning, kan du være heldig at gøre dig lidt af et kup her på siden.

Kig gerne ind nu og da, da det altid er forskelligt, hvad vi har klar til at blive solgt.