Palisander skænk

Er du på jagt efter en flot skænk til stuen? Har du noget særligt i tankerne? Eller vil du gerne lade dig inspirere og friste af det, vi har på de virtuelle hylder? En palisander skænk er et fantastisk møbel, da det ikke alene ser flot og pænt ud med sine charmerende detaljer, men også fordi det er rummeligt og tåler at blive brugt.

Skænke er kommet tilbage i dansk indretning – og det forstår vi om noget godt. For en god og solid skænk kan være et fantastisk møbel til opbevaring eller henstilling af porcelæn eller glas. Men det er også et dekorativt element og møbel i sig selv.

Hvad du finder af palisander skænke her på siden, er altid lidt af en overraskelse. For udvalget er aldrig det samme eller standard. Udvalget er afhængigt af, hvad vi får ind af smukke brugte møbler, som vi sætter i stand. Det er alt lige fra store til små palisander skænke, såvel som der er forskel på rummeligheden og udseendet.

Indret med en palisander skænk med smuk patina

Palisander er et lækkert og meget populært naturprodukt. Det skønne ved produktet er, at det ændrer sig over tiden på grund af udsættelse for fugt, skidt og sollys. Dette er kun med til at give møblet endnu mere charme, end hvad det har i forvejen.

Når du køber en palisander skænk her hos os, får du et møbel, der allerede har fået patina. Det er nemlig et møbel, der har levet siden 1950’erne, 60’erne eller 70’erne. Det kan naturligvis ses – men det er også, hvad der gør skænken i sig selv så charmerende.

Når vi restaurerer en patina skænk for at sætte den til salg og give den videre til et nyt hjem og et nyt liv, gør vi det ikke med udgangspunkt i, at det skal se ud som nyt. Vi gør det med udgangspunkt i, at det skal se ud fra sin bedste side, og at eventuelle skader bliver ordnet på bedste vis.

Har du ikke noget imod at indrette med brugt og med patina, er du velkommen til at gå på opdagelse i vores retrounivers. Måske du også kan finde et palisander spisebord eller palisander hjørneskab at matche det med?

Palisander skænk – et bæredygtigt vintage møbel

Det er nemmere at købe nyt. Men vil du gerne have et unikt og personligt møbel, giver det god mening at investere i en brugt palisander skænk. Det er også langt bedre for miljøet, at du forkæler dig selv med et møbel, der ikke er brugt nye ressourcer på at fremstille. Det er i hvert fald, hvad du undgår sammen med os, da vi blot har sat skænken i stand, så det igen er klar til at blive taget i brug og bringe glæde i et nyt hjem.

Når du køber en palisander skænk her hos os, sender vi den hjem til din kantsten i løbet af 10-14 dage for et beløb på kun 399 kroner.