Kommode egetræ

Mangler du en flot og rummelig kommode til soveværelset? Har du udset dig et hjørne i stuen, hvor en kommende i egetræ kunne passe rigtig godt ind? Eller trænger du bare til noget ”nyt”?

En retro kommode i egetræ er et rigtig godt valg for dig, der elsker retro og gode, funktionelle møbler. Det er ingen hemmelighed eller overraskelse, at vi også selv er glade for retro og møbler fra en tid, hvor kvalitet og funktionalitet gik forud for alt andet i designprocessen. Når du inviterer en kommode i egetræ indenfor i din stue, dit soveværelse eller måske entre, inviterer du et møbel ind, der har noget på hjerte. Den har charme. Den har en historie. Og du kan give den endnu mere at fortælle.

 

Er du mest til en stor kommode i massiv eg? Eller foretrækker du en mindre og mere elegant kommode i eg, der lige kan passe ind i hjørnet? Vi kan ikke garantere, hvad du kan finde. Til gengæld kan vi garantere, at det altid er spændende og uforudsigeligt at gå på opdagelse i vores udvalg.

Klik dig gerne rundt og lad dig overraske blandt vores kommoder.

Mere opbevaring i en flot indpakning med en kommode i egetræ

Kniber det med pladsen i garderobeskabet? Mangler du en kommode til de mange små nips? Eller kunne du bare godt bruge et flot møbel til den øvrige indretning for at sætte prikken over i’et? En kommode i egetræ kan gøre gavn på mange måder. En ting er dog sikker: den er perfekt til opbevaring, fordi den er rummelig og kan gemme de ting af vejen, som du ikke har behov for ligger og flyder.

Størrelsen på kommoderne og skufferne er forskellige alt efter, hvad vi får ind på vores værksted. Der er kommoder i eg fra kendte designere og mindre kendte designere. Det vigtigste for os er dog, at de er fra 50’erne-70’erne og er lavet i god kvalitet – for det er, hvad vi er passionerede omkring og eksperter i.

Om du mangler et gemmested til alle dokumenterne, dækkeservietterne eller måske bare til strømperne, er du velkommen til at klikke dig rundt og forelske dig i en eller flere af vores kommoder.

Forkæl dig selv med en ny (brugt) kommode i eg

Møbler behøver ikke være nye for at gøre gavn eller for at bringe glæde. Det kan brugte møbler også. De er mindst lige så gode som nyproducerede møbler, da man i 50’erne, 60’erne og 70’erne producerede møbler, der var i god kvalitet og af materialer, der godt kunne holde til at blive brugt af små som store. Hver dag.

Når du forkæler dig selv med en kommode i egetræ fra vores udvalg, forkæler du dig selv med et møbel, der er i rigtig god stand, og som kan være din faste følgesvend de næste mange år.

Er du også selv opmærksom på at give den lidt pleje og kærlighed en gang imellem eller at skåne den for fugt, kan du være sikker på at have en flot og indbydende kommode stående i dit hjem, indtil du ikke selv længere ønsker at bruge den.

Vi håber, du finder en favorit, der passer lige ind i din boligs æstetik og indretning.

Få din kommode i egetræ leveret (næsten) til døren

Når du handler en kommode i massiv eg hos os, behøver du ikke gøre dig bekymringer om leveringen. For vi leverer din fine kommode i eg til kantstenen. Det gør vi inden for 10-14 dage. Leveringen sker ikke ud af det blå, da vores chauffør ringer dig op forinden. Så kan du stå klar til at tage imod dit nye møbel.

Den bliver naturligvis fragtet med stor forsigtighed, så du kan være sikker på, at din kommode er intakt og i lige så flot stand, som da den kom ud fra vores værksted. Vi håber, du får en rigtig god oplevelse og en god tid med din nye kommode i eg.

Skulle du have spørgsmål til den, eller ønsker du at få vores bedste tips og råd til pleje og vedligehold af den, er du velkommen til at kontakte os.