AT 12 Sofabord i egetræ

5,500.00 kr.

Design: Hans J Wegner – Model AT12
Stand: Minimale brugsspor
Træsort: Egetræ
Antal: 1
Mål: H 48 L 150 B 62 cm

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 0011 Kategorier: ,

En vaske ægte møbel klassiker produceret det helt rigtige sted, dette er sofabordet for den kræsne kender som samtidig er til det stringente design, Bordet er som bekendt tegnet af Hans j Wegner, produceret ved Andreas Tuck, modellen hedder AT 12 – Brændemærket herfra!

det skal her bemærkes at denne model kommer i flere forskellige mål, netop dette sofabord er et af de mindre med mål der passer langt bedre til nutidens indretning hvor pladsen er alt afgørende, BEMÆRK! der findes ydermere 2 modeller af dette bord, 1 med massive træ ben, og et med stålben, modellen med træ ben er suverænt det mest eftertragtede!

Bordet har simpelt sagt været igennem den HELT store tur, topplade har fået splinter ny finer hvorfor denne står som var bordet købt i går, denne er for øvrigt også blevet professionelt lakeret, ben med mild patina, disse er dog også behandlet. OBS! der er en skade på kant liste som efter bedste evne er repareret, se foto! reparation er cirka 2 cm lang, ellers fejler denne design klassiker intet!